+36 30 534 00 84 (H-CS: 9:00-16:00; P: 9:00-15:00) info@netmobil.hu

Sony Xperia L2 32GB Dual H4311

51900 Ft 54900 Ft -tól

Induló ár, kérem válassza ki a színt és  a garanciális csomagot.

Új, bontatlan, kártyafüggetlen készülék
A doboz az összes gyári tartozékot tartalmazza

Európai piacra szánt modell
Elérhető magyar nyelvű menü
Az ár a 27%-os Áfát tartalmazza

A termék specifikációi tájékoztató jellegűek!
Az oldalon szereplő képek csak illusztrációk!
A tévedés és az árváltozás jogát fenntartjuk!

?

Apple termékeknél
Normál: 1 év gyártói garancia
Kiterjesztett: 1 év gyártói + 1 év forgalmazói szoftver garancia  


Más gyártók termékeinél (pl.: Samsung, Huawei, LG)
Normál: 1 év teljes körű forgalmazói garancia
Kiterjesztett★: 2 év (1 év teljes körű forgalmazói + 1 év forgalmazói szoftver)

Extra★★: 2 év forgalmazói garancia

Bővebb garanciális információkért keresd a garancia menüpontot.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Sony Xperia L2

A Sony Xperia L2 nagyméretű, 5,5 hüvelykes képernyővel és hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkezik. Ennek köszönhetően zökkenőmentes az alkalmazások használata, a HD filmek és a dinamikus játékok hosszabb ideig élvezhetők. Ráadásul az Xperia L2 13 megapixeles fényképezőgéppel rendelkezik, amely gyönyörű, részletgazdag fényképekkel ajándékoz meg. Az okostelefon gondoskodik az adatbiztonságról, mert rendelkezik ujjlenyomat-olvasóval. Ezzel lezárhatja a menüt és megvédheti a bizalmas fájlokat.

Selfie mindenkivel

Vegyen be még több barátot a csapatba, vagy készítsen egy selfiet, ahol megragadhatja a mögöttes gyönyörű panorámát is. A Sony Xperia L2 elülső kamerája 8 megapixeles 120 ° széles látószögű objektívvel. Ez lehetővé teszi, hogy sokkal szélesebb perspektívát és gyönyörű nézetet rögzítsen.

Jobb képeket készíthet a 13 megapixeles kamerával

A Sony Xperia L2 lehetővé teszi a tökéletes képkockák rögzítését a fő 13 megapixeles kamerával. Az ultra-fényes mátrix rendkívüli pontossággal rögzíti a képet a f / 2.0 lencsenyílás segítségével. Ennek köszönhetően a fényképek tele vannak részletekkel és természetes színekkel.

Dinamikus szórakozás

Az energiatakarékos alkatrészeknek köszönhetően a Sony Xperia L2 hosszabb ideig üzemel és számos eszközt kínál a munka és a szórakozás számára. A négymagos processzor 3 GB RAM-ot támogat, amely gyors indítást és támogatást nyújt az alkalmazásokhoz, a játékokhoz és a multimédiához. Az interfészek és a grafikák az 5,5 hüvelykes képernyőn fognak megjelenni a képfelhúzási technológiával.

Clearaudio+

Javítsa zenei élményét a Sony Xperia L2 készülékkel. A fejlett ClearAudio + rendszer sokkal tisztább és hangosabb hangzást biztosít a tonális térben. Ráadásul az okostelefon Clear Bass technológiával is rendelkezik, amely javítja a basszust, garantálja az egész ház remegését. Testre szabhatja a hangot a beállításaihoz is. Ehhez egyszerű grafikus kiegyenlítőt használjon, vagy használja az előkészített zenei profilokat.

Akkumulátor Sony Xperia L2

Most már több ideje van kihasználni a Sony Xperia L2 kínálta lehetőségeket. A nagy teljesítményű 3300 mAh-s akkumulátornak köszönhetően az egész okostelefont egész nap használhatja töltés nélkül. A telefon intelligens Qnovo adaptív töltési védelmi rendszerrel van felszerelve, amely biztosítja a cellák helyes állapotát. Megakadályozza az akkumulátor túltöltését, túlmelegedését, ezáltal meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

További információk

Szín

Fekete

Garancia

Normál (1 év teljes körű forgalmazói), Kiterjesztett (1 év teljes körű + 1 év szoftver)