+36 30 534 00 84 (H-CS: 09:00-16:00; P: 09:00-15:00) 1066. Budapest, Dessewffy u. 18. info@netmobil.hu

Mit tegyél, ha meghibásodik a készülék?

fontos információk apróbetűk nélkül

v

1. Kapcsolat felvétel

Vedd fel Velünk a kapcsolatot e-mailen vagy pedig telefonon keresztül. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a leghamarabb megoldjuk a problémádat!
Tovább a kapcsolat oldalra»»
b

2. Szervizlap kitöltése

Töltsd ki a szervizlapunkat és mellékeld a telefon mellé, kitöltve, aláírva. Ne felejtsd el a garanciajegyet is mellékelni.

Szervizlap letöltése»»

3. Készülék eljuttatása

Személyesen vagy pedig postai úton kell a készüléket a 1066 Budapest Dessewffy utca 18-20. szám alá eljuttatni, saját költségre.. Fontos információ: utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni.

Tovább a kapcsolat oldalra»»

4. Készülék javítása

A készülék kivizsgálása után javítjuk a készüléket ha szükséges. Javítás után a készülék személyesen átvehető az irodánkban vagy futárszolgálattal küldjük ingyenesen.
Felhívjük kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a szervíz időtartama akár 30 munkanap is lehet! Ezt minden esetben vegyék figyelembe. Cserekészüléket semmilyen esetben nem tudunk biztosítani!

Milyen garanciális csomagjaink vannak?

válassz igényeid szerint

E

Apple termékek esetén

Normál: 1 év gyártói garancia

Kiterjesztett: 1 év gyártói + 1 év szoftver

E

Egyéb gyártók termékeinél

Normál: 1 év teljes körű forgalmazói

Kiterjesztett: 2 év (1 év teljes körű forgalmazói + 1 év szoftver)

Extra2 év teljes körű forgalmazói garancia

Általános kérdések & válaszok

apróbetük nélkül

Normál teljeskörű garancia részletes leírása

Mire vonatkozik a garancia?
– nem kapcsol be, nem tölthető, eldobja a hálózatot, foltos a kijelző, nem működik megfelelően a wifi, halk a hangszóró, nem működnek a gombok, nem megfelelő a kijelző érzékenysége, nem működik a mikrofon a készüléken és továbbiakban minden olyan hibajelenség, amely zavaró lehet a napi használatban.

Amennyiben a szerviz vízkárt fedez fel a készülékben szétszerelés közben és ezt dokumentálják, abban az esetben összeszerelés után elképzelhető, hogy a készülék nem fog működni (amennyiben működött szervizbeküldésénél). Ebben az esetben felelősséget nem tudunk vállalni.

Fontos: ázott, törött vagy külső behatást ért készülék, illetve nem engedélyezett szoftveres módosítás azonnali garanciavesztést von maga után.

Kiterjesztett garancia részletes leírása

Mindent tartalmaz mint a normál teljeskörű garancia, illetve a második évtől még 1 év szoftver garancia érvényes a készülékre. 

Hogyan tudom érvényesíteni?
– Második évtől is minket kell keresni az adott problémával, bevizsgálást követően pedig a szerviz szakvéleményt állít ki. Amennyiben szoftveres problémát tár fel, abban az esetben a garancia érvényesíthető. Hardware-es probléma esetén pedig a garancia ebben az esetben nem érvényesíthető és térítés ellenében tudjuk vállalni a készülék szervizelését.

2 év teljeskörű garancia részletes leírása

Mindent tartalmaz mint a normál teljeskörű garancia vásárlástól számított 2 éven keresztül.

Hol érvényes a Garancia?
A garancia a vásárlás napján aktiválódik és kizárólag a netmobil.hu (mint szolgáltató) érvényesíthető.
A garanciajegyet meg kell őrizni?
A garancia csak garanciajeggyel érvényesíthető, ezért a jótállás idejéig meg kell őrizned azt! A garanciajegy elvesztése, átírása, módosítása a garancia megszűnésével jár!
Mire nem vonatkozik a garancia?
A garancia kizárólag a készülékre vonatkozik, az Apple termékeknél a kiegészítőkre is, amennyiben nincsen rajtuk külső sérelem, más gyártók termékeinél pedig korlátozott esetekben (például: sorozatgyártási hibák), a gyártók által előírt garanciális lépések a követendőek.
Mi szükséges a garanciális ügyintézéshez?
A szervizbe komplett készüléket kell beküldenünk, ezért a garanciális javításnál szükségünk van a garanciajegyre valamint készülékre és annak minden tartozékára (gondosan becsomagolva, nem szükséges a gyári doboz). A készülék forgalmazóhoz való visszajuttatásáról minden esetben telefonos egyeztetés után az ügyfél gondoskodik.

Kizárólag sértetlen és nem utánvétes csomagot veszünk át.

 A készüléket a javítás után díjmentesen visszaküldjük a postázási címedre.

Lehet cserélni a készüléket?
Vásárlástól számított 72 órán belül van lehetőség a készülék cseréjére, amennyiben rendeltetésszerű használat mellett hibája keletkezik. A csere feltételei:

A termék sérülésmentes
– nem lehet ázott, ütődés, fizikai és/vagy mechanikus sérülés, töltő csatlakozó sérülése-deformáltsága, illetve leszakadása a panelről, melynek következtében nem tölt a készülék. A gyári szoftvert nem lehet módosítani, törölni, feltörni vagy otthoni szoftverfrissítésből fakadó szoftverhibás (pl.: a készülék nem kapcsol be).

Bármelyik feltétel hiánya esetén a terméket kizárólag javításra tudjuk átvenni és cserére nincsen lehetőség.

72 óra elteltével a termékre javítási garancia vonatkozik a fent említett feltételekkel.